Persoonlijke coaches

Daniël Krouwel, oprichter KMOB, ontwikkelaar van organisatiecultuur, leiderschap en visie
eigenaar/ founder/ ontwikkelaar van Xcelleren

Daniël is een ontwikkelaar met passie voor het ontwikkelen van mensen, teams en organisaties in met name technische georiënteerde omgevingen. Hij focust zich op het ontwikkelen van leiderschap, visie en organisatiecultuur. Hij verbindt en laat verbindingen ontstaan door er te zijn als mens en voor de mens. Hij is geduldig en beschouwend, neemt de tijd om door te vragen en overziet. Hij houdt je een spiegel voor zodat je tot keuzes komt in je ontwikkeling. Daniël heeft een rijke ervar­ing als (team)coach, supervisor, trainer, onderzoeker, adviseur en projectmanager in ontwikkeling en projectmanagement bij zowel overheden als bedrijven.

Voorzijde_Daniël-Krouwel_zwartwit2
Remco-Matsinger

Remko Matsinger, partner Assessmentbureau Bouw in Balans

Remko is werkzaam als trainer, coach en assessor voor verschillende opdrachtgevers in de bouw en infra. Hij is een verbinder pur sang die met zijn werkervaring uit onder andere zorg en onderwijs toegevoegde waarde levert vanuit een talent­ gerichte benadering. Hij daagt je uit, houdt je een kritische spiegel voor op een opbouwende, persoonlijke manier, zonder oordeel. Hij ondersteunt en helpt je om ruimte te creëren om te ontwikkelen, te innoveren, te experimenteren en te reflecteren.

1564907069547

Jeannet Koomans, oprichter iMedion, procesmanager, omgevingsmanager

Jeannet is een ondernemende proces- en omgevingsmanager met ruim 15 jaar ervaring in een breed werkveld bij zowel overheden als marktpartijen in de bouw- en infra. Zij weet je met een scala aan praktijkvoorbeelden aan te zetten tot nadenken over faal- en succesfactoren en de invloed van je eigen handelen.

Jean Paul Adema, Projectmanager en trainer

Jean-Paul wordt na dertig jaar ervaring in de bouwsector nog steeds gedreven door; samenwerking, resultaatgerichtheid en groei. Als “resultaat gedreven mensenmens” vindt hij het een uitdaging om samen met een team uitdagende multidisciplinaire projecten te realiseren. Projecten waarin zowel technische als procesmatige innovaties duurzaam worden toegepast. In zijn werk als projectmanager krijgt hij terug dat hij in staat is complexe vraagstukken eenvoudig en hanteerbaar te maken. Hij creëert de randvoorwaarden voor samenwerking en duurzame innovatie, waarbij de belangen van alle partijen voorop staan en gewerkt wordt aan een voor alle betrokken partijen optimaal resultaat. Hij gelooft niet in stilstand, maar in groei. Het delen van zijn kennis en ervaring met anderen en het coachen van jonge professionals geeft hem energie en stelt hem in staat zichzelf blijvend te ontwikkelen.

jp
gerard

Gerard van Barneveld, Barna Advies
Aandacht voor organisatiecultuur en persoonlijk leiderschap.

Gerard is een strategische, actiegerichte leider die mensen verbindt, steunt en zichzelf hierbij als instrument inzet. Hij is prestatiegericht en fungeert als initiator, motivator en teambuilder. Door persoonlijke ontwikkeling en opgebouwde kennis weet hij effectief met mensen en processen om te gaan. Hetgeen resulteert in een plezierige en effectieve samenwerking. Hij is een stevige, energieke leider met ervaring in het realiseren van businessplannen, bedrijfsprocessen, productontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Hij is een organisator gericht op maximalisatie en het inzetten van efficiënte processen met logische structuren.

Gerard heeft ervaring als projectmanager, trainer, adviseur en coach bij zowel overheden, stichtingen als het bedrijfsleven. Hij heeft expertise in verschillende branches oa infrastructuur, industrie en productie, maar ook in de zakelijke en persoonlijke dienstverlening.

Gerard is een mensenmens pur sang en richt zich met name op coaching en teambuilding en is daarnaast een initiator en motivator. Het inzetten van zijn persoonlijke ontwikkeling, opgebouwde zelfkennis en kennis over hoe effectief met elkaar om te gaan resulteert in een effectieve samenwerking. Een samenwerking waarbij de persoonlijke sterkten worden ingezet en waarbij onderlinge interactie altijd centraal staat.

Scroll naar boven