Groei als uitvoerder in samenwerken, verbeteren en ontwikkelen.

Heb je als uitvoerder het gevoel dat de samenwerking met ketenpartners en jouw eigen team beter kan? Dat je je mensen beter kan motiveren en stimuleren om kwaliteit en productie te leveren? En wil je een betere balans vinden tussen je leidinggevende, coördinerende en administratieve taken? Dan is ons programma ‘Xcelleren als Uitvoerder’ speciaal voor jou ontwikkeld.

De uitvoering succesvol begeleiden voorbij de dagelijkse hectiek

De uitvoerder is verantwoordelijk voor de volledige en juiste uitvoering van het bouwproject op locatie. De werkzaamheden zijn onder andere het aansturen van de medewerkers, organiseren van de werkzaamheden en het werken aan de hand van de planning en (werk)begroting. Hierbij is de uitvoerder het aanspreekpunt voor alle uitvoeringsaspecten en houdt hij of zij in de gaten of alles soepel verloopt. Bij problemen wordt er direct gezocht naar een passende oplossing. Maar daarnaast behoren ook administratieve taken tot de werkzaamheden.

Om de werkzaamheden goed uit te voeren moet de uitvoerder over bepaalde vaardigheden beschikken. Zo is het belangrijk dat hij of zij technisch inzicht heeft, stressbestendig is en goed kan plannen en organiseren. Ook het aansturen van een team moet een uitvoerder gemakkelijk afgaan. 

Toch gaat dat allemaal niet vanzelf en zie je dat projecten niet altijd effectief en efficiënt verlopen. Het kost te veel tijd en energie om alles en iedereen op één lijn te krijgen. Die uitvoerder lijdt dan in plaats dat hij of zij leidend is. 

Programma ‘Xcelleren als Uitvoerder’

Meer aandacht voor de verbinding tussen mens en techniek is essentieel voor project succes. Het programma ‘Xcelleren als Uitvoerder’ is ontwikkeld als aanvulling op bestaande opleidingen (mbo opleidingen en trainingen uitvoerder). In de praktijk staat sturen en regelen van de dagelijkse issues voorop. Aandacht voor hoe wordt samengewerkt blijft vaak onderbelicht. Voor de onderlaag op gevoelsniveau is onvoldoende ruimte. Vanuit onze persoonlijke ervaring zien we dat een intensievere persoonlijke reflectie en veel meer gebruik maken van onderliggende gevoelens leidt tot een hogere effectiviteit. Dat is de uitvoering succesvol begeleiden voorbij de dagelijkse hectiek.

In het programma zitten meerdere momenten van individuele coaching en intervisie. Je leert van je eigen situaties en die van anderen. Je leert effectief gebruikt te maken van je gevoelens en emoties op basis van jouw praktijk en je gaat actief aan het werk met teamontwikkeling, de relatie met jouw klanten en de samenwerking met je ketenpartners. Zo worden jouw bestaande leidinggevende vaardigheden uitgebreid met vaardigheden op gebied van samenwerken, verbeteren en veranderen. Je groeit doordat je hier effectiever mee kunt omgaan en veel meer vanuit een verbindende stijl effectief kunt sturen op jouw projecten.

Start 20 januari

Het 6-daagse programma Xcelleren als uitvoerder start op 20 januari 2022. Meer informatie of aanmelden voor een intakegesprek voor het programma ‘Xcelleren als Uitvoerder’? Stuur een e­mail naar info@xcelleren.nl.

Als organisatie excelleren?

Jouw organisatie ontwikkelen door meerdere medewerkers in de uitvoeringsbegeleiding tegelijk het programma ‘Xcelleren als Uitvoerder’ te laten volgen? Neem contact op voor de mogelijkheden (kan ook incompany).

New building,new began
Scroll naar boven