Masterclass Xcelleren op Landelijke Omgevingsmanagementdag

Op 4 oktober wordt de Landelijke Omgevingsmanagementdag gehouden in het congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch. Op de Landelijke Omgevingsmanagementdag staat de ontwikkeling van het vak omgevingsmanagement centraal. Daarmee is het dé landelijke netwerkbijeenkomst voor omgevingsmanagers. Xcelleren zal die dag een masterclass geven als voorproefje van het nieuwe programma Xcelleren als omgevingsmanager.

Bekijk hier het volledige programma van de Landelijke Omgevingsmanagementdag. En mocht je dat nog niet gedaan hebben, kun je je hier aanmelden voor deelname.

Xcelleren is groeien!

Je leiderschap laten groeien en op een hoger level brengen. Hierdoor grip of regie krijgen, effectiever kunnen samenwerken met je ketenpartners, je opdrachtgevers en je team optimaal laten presteren. 

Is dat waar jij ook naar verlangt, maar waar je door de waan van de dag niet aan toekomt? Dan zijn de ontwikkelprogramma’s Xcelleren voor leidinggevenden een uitstekende ondersteuning om in samenwerking meer te bereiken dan de doelstellingen van het project.

Leiderschap persoonlijk maken, vanuit je gevoel leren werken, vroegtijdig signalen herkennen en oppakken en daarmee de juiste interventies en acties ondernemen richting je team en samenwerkende partijen. 

Optimaal leren inzetten van vaardigheden om sociaal-communicatief en verandergebied in aanvulling op je bestaande vaardigheden. Dat is waar je in de Xcelleren voor gaat!

Ontwikkelprogramma’s

De ontwikkelprogramma’s Xcelleren voor leidinggevenden zijn een uitstekende ondersteuning om in samenwerking meer te bereiken dan de doelstellingen van het project. Leiderschap persoonlijk maken, vanuit je gevoel leren werken, vroegtijdig signalen herkennen en oppakken en daarmee de juiste interventies en acties ondernemen richting je team en samenwerkende partijen.

Optimaal leren inzetten van vaardigheden om sociaal-communicatief en verandergebied in aanvulling op je projectmanagement vaardigheden en leidinggevende vaardigheden. Dat is waar je in de Xcelleren programma’s voor gaat!

Xcelleren biedt 3 programma’s aan afgestemd op je rol en situatie. Voor projectleiders en omgevingsmanagers bieden we een 8-daags programma en voor uitvoerders een 6-daags programma. Xcelleren als projectleider is op 17 september van start gegaan met een mooie groep. Xcelleren als uitvoerder start op 20 januari 2022, aanmelden kan nog. We willen in 2022 meteen met groep omgevingsmanagers ons nieuwe programma Xcelleren als omgevingsmanager starten. Voor alle data zie onze website.

Meer informatie?

Ga naar onze website: Xcelleren.nl. Daar vind je meer informatie over onze programma’s en onze coaches.

Ripple on the water and the reflection of the stone arch
Scroll naar boven