Nieuw programma Xcelleren als omgevingsmanager start in juni

Ben jij binnen jouw organisatie de functionaris met omgevingsmanagement in je aandachtsgebied? Ben je op zoek naar meer grip en regie in het samenwerkingsproces met stakeholders? Dan is het nieuwe programma Xcelleren als omgevingsmanager wat voor jou.

In Xcelleren staat jouw ontwikkeling centraal. Excellent zijn in omgevingsmanagement. Xcelleren staat voor groei door te leren van de eigen ervaringen en door inzichten direct toe te passen in de praktijk en door te leren van reflectie. Persoonlijk leiderschap op het gebied van omgevingsmanagement.

Je leert meer vanuit je gevoel te werken, vroegtijdig signalen te herkennen en op te pakken. Daarmee weet je de juiste interventies en acties te ondernemen binnen je eigen organisatie en richting samenwerkende partijen.

Optimaal leren inzetten van vaardigheden op sociaal-communicatief en verandergebied in aanvulling op je projectmanagement vaardigheden en vakkennis. Dat is waar je in de Xcelleren programma’s voor gaat!

Xcelleren biedt een programma aan, afgestemd op jouw rol en persoonlijke situatie. Je volgt een 8-daags programma op locatie de Horst in Driebergen onder leiding van ervaren trainers. Tussen de trainingsdagen zijn er tussentijdse individuele coaching momenten. Het programma Xcelleren als omgevingsmanager start in juni 2022.

Meer informatie of aanmelden voor een intakegesprek voor het programma ‘Xcelleren als Omgevingsmanager’? Stuur een e­mail naar info@xcelleren.nl. Of kijk op onze nieuwe website: Xcelleren.nl. Daar vind je meer informatie over de programma’s en onze trainer/coaches.

Als organisatie excelleren?Jouw organisatie ontwikkelen door meerdere tegelijk één van de programma’s ‘Xcelleren’ te laten volgen? Neem contact op voor de mogelijkheden (kan ook in company).

GettyImages-515444656
Scroll naar boven