17 november: Xcelleren in 1 dag

In Xcelleren staat jouw ontwikkeling centraal. Excellent zijn in leiderschap. Dat vraagt om groei, om loslaten, ervaren en om nieuwe inzichten om te zetten in leren. Xcelleren staat voor groei door te leren van de eigen ervaringen en die van anderen. 

Maak in 1 dag kennis met Xcelleren, ontdek waarin jij kan excelleren in jouw praktijk en verbreed je focus vanuit een specifiek thema. Ga in gesprek met andere deelnemers en leer van de ander. 

Wat brengt deze dag jou?

  • Een masterclass Xcelleren: tijdens deze dag maak je de verbinding tussen jouw ontwikkeling als persoon en je inhoudelijke vraagstukken, waaronder het herkennen van jouw gedragspatronen binnen jouw team.
  • Identificeren van interne en externe stakeholders op basis van macht, belang en invloed.
  • Boven je eigen werkpraktijk uitstijgen, reflecteren en ervan leren.
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren trainers en coaches.
  • Je krijgt inzicht en leert van de oplossingen van anderen uit jouw vakgebied. 

Onze gastspreker op deze dag is Jeannet Koomans, omgevingsmanager in Bouw en Infra projecten. Jeannet heeft als omgevingsmanager ervaring in projecten bij zowel Opdrachtgevers en Opdrachtnemers. Tijdens deze dag ervaar je een verbredende focus vanuit het vakgebied omgevingsmanagement, waarbij het verbinden tussen de rollen van het projectteam centraal staat.

Voor wie?

  • Voor jou, als je eerder een Xcellerenprogramma hebt gevolgd en toe bent aan een verbreding/verdieping met het thema omgevingsmanagement.
  • Voor jou, als je interesse hebt in Xcelleren en kennis wilt maken met oud-deelnemers, trainers, gastsprekers en coaches.

Programma

Datum en tijd
Donderdag 17 november 2022, 9.00 – 18.00 uur

Locatie
Landgoed De Horst Driebergen

Kosten
€ 595, excl. btw, inclusief artikelen, tussendoortjes en lunch

Optioneel
Diner voor € 35,- excl. btw (18:00 – 21:00 uur)

Opbrengsten
Ontwikkelen, kennis opdoen, netwerken.

De opzet van de dag is interactief en direct toepasbaar op jouw praktijk.

  • Ochtend: verdieping op persoonlijk leiderschap vanuit de bestaande Xcelleren programma’s. 
  • Middag: aan de slag met ervaringen uit de dagelijkse praktijk van de omgevingsmanager.
  • Avond (diner) napraten over de ervaringen van de dag (optioneel)

Aanmelden

Wil je je aanmelden? Ga dan via deze link naar het contactformulier op de website van Xcelleren. Vul bij bericht “aanmelding Xcelleren in 1 dag” in. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Xcelleren

Met de ontwikkelprogramma’s Xcelleren bereik je meer en ervaar je groei op het gebied van samenwerken, communiceren en leidinggeven! Aandacht voor de open samenwerkingsrelatie blijft vaak onderbelicht. Voor de onderlaag op gevoels­niveau is dan onvoldoende ruimte. Vanuit onze persoonlijke ervaring zien we dat persoonlijke reflectie en veel meer gebruik maken van onderliggende gevoelens van projectdeelnemers leidt tot een hogere effectiviteit.

Businessman in elegant suit with his jacket hanging over his shoulder standing in mown wheat field looking into the distance under a majestic evening sky with a setting sun.
Scroll naar boven