Excellent in leiderschap worden? Kijk op Xcelleren.nl

Je leiderschap laten groeien en op een hoger level brengen. Hierdoor grip of regie krijgen, effectiever kunnen samenwerken met je ketenpartners, je opdrachtgevers en je team optimaal laten presteren. Is dat waar jij ook naar verlangt, maar waar je door de waan van de dag en contractuele zaken niet aan toekomt? Kijk dan op onze nieuwe website Xcelleren.nl

In Xcelleren staat de ontwikkeling centraal. Excellent zijn in leiderschap. Dat vraagt om groei, om loslaten, ervaren en om nieuwe inzichten om te zetten in leren. Xcelleren staat ook voor groei door te leren van de eigen ervaringen. De kleur groen staat voor groeien, nieuwe ontwikkelingen tot ontplooiing laten komen. Groen staat ook voor het gericht zijn op de mens, aandacht geven. Blauw staat voor structuur. Structuur is eerst nodig om nieuwe inzichten je eigen te maken, tot een nieuwe “gewoonte” van jouzelf te maken.

Ontwikkelprogramma’s

De ontwikkelprogramma’s Xcelleren voor leidinggevenden een uitstekende ondersteuning om in samenwerking meer te bereiken dan de doelstellingen van het project. Leiderschap persoonlijk maken, vanuit je gevoel leren werken, vroegtijdig signalen herkennen en oppakken en daarmee de juiste interventies en acties ondernemen richting je team en samenwerkende partijen.

Optimaal leren inzetten van vaardigheden om sociaal-communicatief en verandergebied in aanvulling op je projectmanagement vaardigheden en leidinggevende vaardigheden. Dat is waar je in de Xcelleren programma’s voor gaat!

Xcelleren biedt 2 programma’s aan afgestemd op je rol en situatie. Voor projectleiders bieden we een 8-daags programma gericht op regievoering voorbij het contract en voor uitvoerders een 6-daags programma gericht op het effectief leidinggeven en samenwerken in de keten. Het programma Xcelleren als projectleider start weer In september, je kunt je hiervoor nog aanmelden.

Meer informatie?

Ga naar onze nieuwe website: Xcelleren.nl. Daar vind je meer informatie over onze programma’s en onze coaches.

Businessman in elegant suit with his jacket hanging over his shoulder standing in mown wheat field looking into the distance under a majestic evening sky with a setting sun.
Scroll naar boven