Frisse start na de zomer? Excelleer als projectleider!

Wil jij na de zomer ook weer een frisse start maken? Je projectresultaten verder verbeteren en tot een optimale samenwerking met je klanten, de ketenpartners, je team en de organisatie komen? Inzicht krijgen in hoe jij het verschil kunt maken en je invloed hierop verder ontwikkelen? 

Jouw positie en communicatie zijn bepalend voor de verbinding met je omgeving. Daar inzicht in krijgen en jouw positie versterken is de kern van Xcelleren als projectleider. De voorgaande deelnemers van het maatwerk programma hebben dat reeds ervaren en zijn trots op hun behaalde resultaten. Ze passen het volop toe in de praktijk en hebben de mogelijkheid gepakt zich open te stellen in een veilige omgeving met blijvend resultaat.

Reactie deelnemer

“Wanneer je druk bent, dien je ook de ruimte te nemen om te reflecteren. Kijk terug op wat je hebt gedaan. Neem de tijd om de beslissingen die je hebt genomen te evalueren en op basis van ervaringen de processen en relaties te verbeteren. En als de beslissing niet correct is geweest, durf dit dan toe te geven. Het programma Xcelleren als Projectleider heeft me enorm geholpen om dit proces vaker en beter op gang te brengen”.

Programma

Het 8-daagse maatwerk programma start op 17 september en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk hier voor het volledige programma: https://xcelleren.nl/programmas/xcelleren-als-projectleider/

Ja, ik wil graag mijn succeskansen vergroten

Meer informatie of aanmelden voor een intakegesprek voor het programma ‘Xcelleren als Projectleider’? Stuur een e­mail naar info@xcelleren.nl.

Businessman in elegant suit with his jacket hanging over his shoulder standing in mown wheat field looking into the distance under a majestic evening sky with a setting sun.
Scroll naar boven