Heb je als uitvoerder alles onder controle?

Wil je dat jouw projecten effectief en efficiënt verlopen? Kost het je nu te veel tijd en energie? Vergroot je inspirerend vermogen en bouw aan verbindingen in je team en daarbuiten. Versterk het samenwerkend vermogen van jouw medewerkers en de samenwerkende partijen op de bouwplaats. Leer te groeien in de kwaliteit van samenwerken. Laat het meedenken van je ketenpartners en je mensen in de meest efficiënte uitvoering floreren. 

Nieuw programma ‘Xcelleren als Uitvoerder’

Speciaal voor uitvoerders ontwikkelen wij op dit moment een programma om jezelf structureel en duurzaam te ontwikkelen. Meer aandacht voor de verbinding tussen mens en techniek is essentieel voor project succes. Het programma ‘Xcelleren als Uitvoerder’ wordt ontwikkeld als aanvulling op bestaande opleidingen (mbo opleidingen en trainingen uitvoerder). In de praktijk staat sturen en regelen van de dagelijkse issues voorop. Aandacht voor hoe wordt samengewerkt blijft vaak onderbelicht. Voor de onderlaag op gevoelsniveau is onvoldoende ruimte. Vanuit onze persoonlijke ervaring zien we dat een intensievere persoonlijke reflectie en veel meer gebruik maken van onderliggende gevoelens leidt tot een hogere effectiviteit. Dat is projecten leiden voorbij de dagelijkse hectiek.

In het programma zitten meerdere momenten van individuele coaching en intervisie. Je leert van je eigen situaties en die van anderen. Je ontwikkelt door inzicht in knelpunten, resultaten en je eigen persoonlijkheid: door te reflecteren op je eigen rol, aanpak, gevoelens en ervaringen. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van je eigen team(s) en ketensamenwerkingen binnen jouw projecten. Zo worden jouw bestaande leidinggevende vaardigheden uitgebreid met vaardigheden op gebied van samenwerken, verbeteren en veranderen. Je groeit doordat je hier effectiever mee kunt omgaan en veel meer vanuit een verbindende stijl effectief kunt sturen op jouw projecten.

Excelleren als uitvoerder betekent dat je leert om continue te blijven leren en ontwikkelen, ook na het volgen van het programma. Je leert met behulp van je eigen unieke ervaringen uit de praktijk. Je spiegelt deze aan bestaande inzichten en kennis en ervaringen van andere uitvoerders.

Met jouw ontwikkeling maak je jouw team(s), projecten en samenwerkingen succesvoller.

ALS UITVOERDER EXCELLEREN? 

Het programma Xcelleren als uitvoerder is afgelopen tijd ontwikkeld en staat in de startblokken om gepresenteerd te worden. Wil je nu al meer vernemen over dit programma? Neem dan contact met ons op.

Foto 2 Uitvoerder
Scroll naar boven