Veel vraag verwacht naar programma Excelleren als projectleider

We merken dat steeds meer mensen de behoefte krijgen om weer voluit “open” te gaan. Dit ondanks dat de gevolgen van het Corona-virus voorlopig nog wel voelbaar zal zijn. De economie – de ene sector meer dan de andere – heeft een klap gekregen, voorzichtigheid is geboden en de manier waarop we met elkaar omgaan is veranderd. Dit vergt ook een andere aanpak in het leiden van projecten.

Door de coronamaatregelen en groeiende vraag naar onze programma’s verwachten we dit jaar veel extra aanmeldingen. Schrijf je daarom alvast in (op de interesselijst) en verzeker jezelf van een plek. De geplande programma’s gaan indien mogelijk gewoon door. Heb je vragen over onze programma’s? Neem dan contact met ons op.

EXCELLEREN ALS PROJECTLEIDER

Het programma ‘Excelleren als Projectleider’ is ontwikkeld als aanvulling op bestaande opleidingen (hbo opleidingen en trainingen projectmanagement). In de praktijk staat sturing vanuit het contract op inhoud voorop. Aandacht voor de open samenwerkingsrelatie blijft vaak onderbelicht. Voor de onderlaag op gevoels­niveau is dan onvoldoende ruimte. Vanuit onze persoonlijke ervaring zien we dat een intensievere persoonlijke reflectie en veel meer gebruik maken van onderliggende gevoelens van projectdeelnemers leidt tot een hogere effectiviteit. Dat is projecten leiden voorbij het contract.

Vergroot je inspirerend vermogen en bouw aan verbindingen in je team en daarbuiten. Versterk je regievoering, laat de mensen om je heen excelleren, ontwikkel jezelf structureel en duur­zaam met dit programma.

In het programma zitten meerdere momenten van individuele coaching en intervisie. Je leert van je eigen en andere verhalen, knelpunten en resultaten door goed te reflecteren op je eigen rol, aanpak, gevoelens en ervaringen. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van je eigen team(s) binnen jouw organisatiecontext. Zo worden jouw bestaande projectmanagement skills uitgebreid met inzicht in het menselijk handelen. Je krijgt meer inzicht in je eigen persoonlijkheid. Je ontdekt patronen in je eigen denk­ en handelswijzen, die van je teamleden en je samenwerkingspartners. Je leert hoe je hier effectiever mee kunt omgaan en veel meer verbindend regie kunt voeren.

MELD JE AAN VOOR DE VOLGENDE GROEP 

Voorjaar 2021 (26 maart) start de volgende groep aan het programma ‘Excelleren als Projectleider’ (onder voorbehoud van de Coronamaatregelen). De groep bestaat uit maximaal 9 deelnemers en we hebben al enkele aanmeldingen ontvangen. Vol=vol. De kosten voor deelname aan het programma bedragen € 5.500,-. excl. BTW en inclusief literatuur, overnachting, ontbijt, lunch en diners. 

Meer informatie of aanmelden voor een intakegesprek voor het programma ‘Excelleren als Projectleider’? Stuur een e­mail naar info@kmob.nl.

ALS ORGANISATIE EXCELLEREN? 

Jouw organisatie verder ontwikkelen door meerdere projectleiders tegelijk het programma ‘Excelleren als Projectleider’ te laten volgen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken (kan ook als incompany training). 

Birds on sky , growth development concept
Scroll naar boven