Terugkijken op 2022

Xcelleren 2022, wat een mooi jaar. De eerste Xcelleren alumni-middag hielden we in juli. Prachtig om deelnemers uit meerdere groepen bij elkaar te zien komen. Allen hebben dezelfde ontwikkelreis meegemaakt. Geweldig dat we met een groeiend team steeds meer deelnemers helpen te Xcelleren. Xcelleren in verbinden met jezelf en de ander, voor betere samenwerkingen. Ook zijn we verheugd met de samenwerkingen die we zijn aangegaan om academies te vormen en incompany trainingen te verzorgen. Op maat en passend bij de cultuur van de organisaties. Dank voor jullie vertrouwen in ons als trainers en het team van Xcelleren!

Goede kerstdagen gewenst en een excellerend nieuwjaar.

Graag kijken we hieronder ook nog even terug op de drie meest gelezen blogposts van het jaar.

Project leiden voorbij het contract

Om een project succesvol te kunnen afronden moet je niet alleen het contract volgen, budgetten inschatten, planningen opstellen en kosten beheren. Daarnaast moet je er als projectleider ook voor zorgen dat de individuele teamleden goed in hun rollen zitten en het team optimaal samenwerkt. De efficiëntie en synergie binnen het team bepaalt in grote mate het succes van een project.

Lees verder >

Wil jij je leiderschap op een hoger level brengen?

Wil jij meer grip of regie krijgen, effectiever kunnen samenwerken met je ketenpartners en je opdrachtgevers/ opdrachtnemers of je (bouw)team optimaal laten presteren?Kom je hier door de waan van de dag of vanwege contractuele redenen of tijdsdruk niet aan toe?

Lees verder >

Ben jij wel ‘present’ als projectleider, uitvoerder of toezichthouder?

De woorden ‘present zijn’ zijn vast niet woorden die je dagelijks hoort en gebruikt. Toch liggen deze woorden aan de basis van leiderschap. Bij Xcelleren gebruiken we inzichten uit de zorg en het onderwijs om van te leren. 

Lees verder >

Welcome merry Christmas and happy new year in 2023,Silhouette Man jumping from 2022 cliff to 2023 cliff with cloud sky and sunlight.
Scroll naar boven